Hvorfor du skal arbejde i Barcelona

3340
Hvorfor du skal arbejde i Barcelona 1 Hvorfor du skal arbejde i Barcelona

Hvorfor du skal arbejde i Barcelona

Work In Barcelona

 

Barcelona er en fantastisk by at bo og arbejde i, fordi den er privilegeret for sin geografiske placering. Den ligger mindre end to timer væk fra de fleste europæiske hovedstæder. I dag er Barcelona blevet en af ​​de mest populære byer for sin kultur og arv. Byen tilbyder meget. Herunder muligheden for at vokse personligt og professionelt. Dette er fordi den er forbundet med det globale og europæiske marked. Barcelona er en multikulturel by med mennesker fra hele verdenen. Den har et internationalt omdømme, den er avanceret, konkurrencedygtig og kosmopolitisk. Butikker og restauranter tilbyder en høj livskvalitet, kultur, sikkerhed og attraktivitet for turisme. Barcelona by har også en høj kvalitet af infrastruktur. Den tilbyder et godt offentligt transportsystem med nem adgang, veje af høj kvalitet til at cykle og gå-til lufthavne og togstationer.

For internationale muligheder – arbejd i Barcelona

 

Tore Agbar Poble Nou, Barcelona

I øjeblikket tilbyder Barcelona professionelle muligheder inden for forskellige sektorer som kunst, gæstfrihed, turisme og fritid, byggeri, handel, logistik, telekommunikation, teknologi og meget mere. Det er en by, der vokser konstant og giver muligheder for at vokse professionelt. Denne by hjælper dig med at finde inspiration og insider-tips. Nylige undersøgelser foretaget af Boston Consulting Group, (2019) afslører, at Barcelona var den fjerde favorit by, at flytte til for at arbejde i, efter London, New York og Berlin.

Der er mange multinationale virksomheder, der har hovedkvarter i Barcelona som Deloitte, PepsiCo, Microsoft, Nestlé, Amazon, Facebook og flere. Barcelona giver muligheden til tusinder af studerende for at udføre deres praktik, og de fleste af virksomhederne tilbyder et fuldtidsjob efter deres praktikophold. De fleste af virksomhederne sætter pris på internationale mennesker, fordi virksomhederne føler, at de har mulighed for at udvide deres kultur og tænke ud fra forskellige perspektiver. Desuden er Barcelonas hovedsprog catalansk dog er det i dag normalt at snakke spansk. Vær dog ikke bange, hvis du ikke kan snakke spansk eller catalansk, fordi de fleste virksomheder kræver at man kan snakke engelsk.

 

Bortset fra at arbejde i Barcelona, ​​er byen berømt for sin fritid såsom fantastiske strande, parker, bjerge, gastronomi og festivaler, og mere. Det tiltrækker sin urbanisme, mennesker og vibe. Så hvorfor ikke prøve at bo og arbejde i Barcelona? Vi lover, at det vil medføre mange professionelle og personlige muligheder!

 

Hvis du overvejer at flytte til Barcelona, ​​skal du klikke her for at få flere oplysninger om byen.

 

People Are Also ReadingBack