Velkommen til Casamona International Norway, Eiendom Barcelona

Casamona Eiendom Barcelona tilbyr følgende tjenester:

Eiendom til salgs

Casamona tilbyder følgende service:

Kjøp og salg av eiendom:
Har du endelig bestemt deg for å kjøpe leilighet I Barcelona ? Kanskje ønsker du å leie for å se hvordan du trives ?
Har du forelsket deg i Sitges eller i en av de andre vakre kyst-landsbyene i nærheten av Barcelona ?

Da kan Casamona International hjelpe deg !

Vi er et internsjonalt og svært dynamisk team som vil gjøre alt for at din drøm om å eie et sted i denne fantastiske delen av Spania blir en realitet. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, fra en første kontakt, via visninger til utarbeidelsen og signeringen av kontrakter. Vår erfaring, samt vårt solide nettverk av profesjonelle aktører vil gi deg den tryggheten som skal til for at dette blir en positiv erfaring og en beslutning du ikke vil angre på. Vi har siden opprettelsen av firmaet i 2004 jobbet hardt for å bygge opp et godt renomé.

Vi håper du vil gi oss den same tilliten som de etterhvert svært mange fornøyde Casamona-kundene vi til nå har hatt gleden av å jobbe sammen med. Våre egenskaper ogmotto er at vi bare leier og selger leilighetene vi ønsker å leve i selv.

 

“Jeg kom til Barcelona etter â ha jobber 15 âr som eiendomsmegler i Syd Frankrike. Jeg var sâ heldig â fâ jobb i Casamona Int. Hvor jeg kunne nyte godt av et ungt og dynamisk miljô samt en Skandinavisk leder-stil som passer meg bra. Ä flytte fra en liten landsby i Syd Frankrike til en stor-by som Barcelona bôd pâ en del utfordringer men först og fremst glede og entusiasme over alt denne byen kan by pâ.

Barcelona har alt ! Jeg kan gâ ut dören i min leilighet i Eixample og etter 20 min gange finne stier som tar meg opp i nydelig natur hvor jeg kan gâ uforstyrret i timesvis. Jeg kan gâ ut den samme dören men i motsatt retning og finne kilometerlange strender og hyggelige resturanter med fersk sjömat og mâkeskrik.
Det er sâ mange muséer og gallerier at det vil ta âr â fâ besökt dem alle. Det er konserter og teater-forestillinger hver eneste kveld og ALLTID âpne barer og resturanter.

I tillegg til alt dette er det en atmosfaere i Barcelona jeg finner helt unik. Jeg har vaert sâ heldig â fâ reise mye i mitt liv og det er fâ steder som har gitt meg den samme, gode fölelsen som Barcelona. Det kan vaere en kombinasjon av menneskene, spennende kultur og historie, vakker natur, arkitekturen, parkene, all lekenheten, litt galskap, âpenheten, lyset… Uansett hva det er har jeg tapt mitt hjerte til denne fantastiske byen og jeg hâper â kunne möte dere her en dag og dele litt av disse opplevelsene med dere!”

 

– Pia Kaggestad –

For mer informasjon, kontakt oss på følgende email info@casamona.com.

Kjøpe og leie i Barcelona

Properties you might like for Sale

Click here for more flats for sale


Is Airbnb really a solution, or mostly the problem in Barcelona?


There is a big problem in Barcelona’s housing market: tenants are taking advantage of the city’s fame as a tourist destination, turning profits on their rented apartments. The ...


Upcoming Cultural Events in Barcelona: Our Top Picks


  There is never a dull moment in Barcelona, especially in the summer months when there are always various festivals taking place around the city. We have sifted through an...


Factory Conversion into Stunning Property: The New Phenomenon in Barcelona


In recent years, we have seen an unbelievable growth in factory conversion into dynamic, unique and luxury apartments. Many examples can be observed throughout Barcelona and  hav...


Two steps away from a career in real estate in Barcelona


A job in real estate in Barcelona continues to be a great option. After almost 6 years of economic crisis, the property market stopped descending. The effects of the crisis have fa...


footer-img