Velkommen til Casamona International Norway, Eiendom Barcelona

Casamona Eiendom Barcelona tilbyr følgende tjenester:

Eiendom til salgs

Casamona tilbyder følgende service:

Kjøp og salg av eiendom:
Har du endelig bestemt deg for å kjøpe leilighet I Barcelona ? Kanskje ønsker du å leie for å se hvordan du trives ?
Har du forelsket deg i Sitges eller i en av de andre vakre kyst-landsbyene i nærheten av Barcelona ?

Da kan Casamona International hjelpe deg !

Vi er et internsjonalt og svært dynamisk team som vil gjøre alt for at din drøm om å eie et sted i denne fantastiske delen av Spania blir en realitet. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, fra en første kontakt, via visninger til utarbeidelsen og signeringen av kontrakter. Vår erfaring, samt vårt solide nettverk av profesjonelle aktører vil gi deg den tryggheten som skal til for at dette blir en positiv erfaring og en beslutning du ikke vil angre på. Vi har siden opprettelsen av firmaet i 2004 jobbet hardt for å bygge opp et godt renomé.

Vi håper du vil gi oss den same tilliten som de etterhvert svært mange fornøyde Casamona-kundene vi til nå har hatt gleden av å jobbe sammen med. Våre egenskaper ogmotto er at vi bare leier og selger leilighetene vi ønsker å leve i selv.

 

“Jeg kom til Barcelona etter â ha jobber 15 âr som eiendomsmegler i Syd Frankrike. Jeg var sâ heldig â fâ jobb i Casamona Int. Hvor jeg kunne nyte godt av et ungt og dynamisk miljô samt en Skandinavisk leder-stil som passer meg bra. Ä flytte fra en liten landsby i Syd Frankrike til en stor-by som Barcelona bôd pâ en del utfordringer men först og fremst glede og entusiasme over alt denne byen kan by pâ.

Barcelona har alt ! Jeg kan gâ ut dören i min leilighet i Eixample og etter 20 min gange finne stier som tar meg opp i nydelig natur hvor jeg kan gâ uforstyrret i timesvis. Jeg kan gâ ut den samme dören men i motsatt retning og finne kilometerlange strender og hyggelige resturanter med fersk sjömat og mâkeskrik.
Det er sâ mange muséer og gallerier at det vil ta âr â fâ besökt dem alle. Det er konserter og teater-forestillinger hver eneste kveld og ALLTID âpne barer og resturanter.

I tillegg til alt dette er det en atmosfaere i Barcelona jeg finner helt unik. Jeg har vaert sâ heldig â fâ reise mye i mitt liv og det er fâ steder som har gitt meg den samme, gode fölelsen som Barcelona. Det kan vaere en kombinasjon av menneskene, spennende kultur og historie, vakker natur, arkitekturen, parkene, all lekenheten, litt galskap, âpenheten, lyset… Uansett hva det er har jeg tapt mitt hjerte til denne fantastiske byen og jeg hâper â kunne möte dere her en dag og dele litt av disse opplevelsene med dere!”

 

– Pia Kaggestad –

For mer informasjon, kontakt oss på følgende email info@casamona.com.

Kjøpe og leie i Barcelona

Properties you might like for Sale

Click here for more flats for sale


Casamona

Our Favourite Tapas Restaurants in Barcelona


 [caption id="attachment_365406" align="aligncenter" width="525"] La Luna[/caption]  A guide to our favourite tapas restaurants in Barcelona In Barcelona there ...


New York Office | Casamona International Real Estate


New York Office This month we celebrate the opening of our new  office in New York. We are so excited to expand our brand “across the pond” to a new city. As per usual, the C...


Barcelona Coworking Spaces | Casamona Real Estate


[caption id="attachment_342219" align="aligncenter" width="375"] One co work.http://www.onecowork.com/enEmail: info@onecowork.comTel: +34 930 098 490[/caption]Barcelona Coworki...


A Guide to International Schools in Barcelona


Moving abroad can prove to be an intimidating feat for anyone, but especially for those with kids. Fortunately, expats in Barcelona have plenty of high standard international schoo...


footer-img