Invertir a Barcelona

Invertir a Barcelona

Com us pot ajudar Casamona a invertir a Barcelona?

Casamona porta des del 2004 treballant a Barcelona, construint relacions fortes amb inversors i contactes locals. Casamona us pot ajudar a trobar edificis i propietats de desenvolupament en venda a Barcelona. Si hi voleu invertir, podeu enviar un correu electrònic a tine@casamona.com per demanar més informació.

Això suggereix la fundadora de Casamona, Tine Mathiassen, al 2023:

"Els preus dels lloguers estan pujant i continuaran fent-ho fins a la Copa Amèrica del 2024. Així que el millor consell d'inversió del 2023 és comprar, renovar i llogar la seva propietat per a lloguers mensuals a curt termini."

Opcions d'Inversió:

Casamona ofereix noves maneres d'ajudar als nostres clients a obtenir les millors oportunitats d'interès i negoci. Tenim una gran varietat d'oportunitats d'inversió tant al centre com als afores de Barcelona, les quals us detallem a continuació:

1. Edificis al centre de Barcelona i al voltant:

Tenim el contacte de diversos edificis a la ciutat que ofereixen una gran oportunitat de lloguer. També tenim una gran xarxa de socis amb els que cooperem i que ofereixen serveis varis, cosa que ens permet afegir noves propietats a la nostra cartera contínuament. Ajudem als inversors durant el procés de compra a través del nostre contracte comprador-agent. La nostra comissió és d'entre el 3% i el 5% més l'exclusivitat de treballar amb nosaltres.

2. Empreses amb un ROI del 4-8%:

Us oferim la oportunitat d'invertir en diferents propietats comercials dins i fora de Barcelona. Vosaltres rebreu el lloguer de l'empresa que actualment hi treballa, amb un retorn del 4-8%. És important tenir en compte que de cap manera estareu adquirint l'empresa, sinó només l'immoble o terreny, a més del lloguer que paga l'empresa que hi resideix en aquell moment, amb contractes obligatoris de 10 anys. Les oportunitats d'inversió són vàries, poden ser benzineres, perruqueries, bugaderies i molt més, amb preus que van dels 175,000 € fins als 1,7 milions d'euros.

3. Renovació i Gestió de Projectes:

Si esteu renovant un immoble i necessiteu algú que gestioni el projecte, Casamona us pot ajudar!

Oferim serveis com:

 • Disseny interior
 • Orientació i supervisió del projecte de renovació
 • Fer d'intermediari entre clients i distribuidors
 • Instal·lació elèctrica i de l'aigua
 • Pintar
 • Consell general
 • Mireu on invertir en aquesta publicació del nostre blog

Per què invertir a Barcelona?

Hi ha diverses raons que fan de Barcelona la ciutat ideal per invertir, però els motius principals que ens venen al cap són:

1. La popularitat de la ciutat com a destinació turística

2. La popularitat de la ciutat com a centre d'inversió estrangera entre compradors internacionals

3. El retorn que podeu obtenir en comparació amb altres àrees metropolitanes

4. El clima!

5. La qualitat de vida

6. La localització

BARCELONA COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA

Primer de tot, Barcelona és la sisena ciutat més visitada d'Europa, i és molt popular entre els viatgers com a destinació turística. Hi ha una mica de tot a Barcelona, incloent monuments històrics, la platja i un ambient alegre. Amb la popularitat de la ciutat creixent de manera contínua, invertir a Barcelona és cada cop més atractiu. A més, Barcelona és encara el port més popular d'Europa pel que fa als creuers, havent rebut a més de 1,63 milions de passatgers entre el gener i el juliol del 2019, segons el Ministeri d'Obres Públiques (de Notícies Catalanes, Setembre 2019). La indústria del turisme espanyola contribueix de forma significativa al PIB nacional (entre un 10-11%), amb milions de turistes visitant la bella ciutat cada any.

INVERSIÓ EMPRESARIAL ESTRANGERA

La popularitat de la ciutat suggereix també el gran potencial d'augmentar la quantitat de compradors internacionals. Barcelona és la seu central de moltes de les 5,000 empreses estrangeres que hi treballen, indicant que la inversió estrangera ha tingut un gran èxit per a moltes d'elles. A part, hi ha molts sectors a Barcelona amb un gran potencial que requereixen inversió per tirar endavant. Per això, hi ha gran possibilitats per a projectes internacionals d'inversió i desenvolupament. A més, diferents indicadors de l'economia espanyola han estat mostrant una millora alhora que han crescut els seus índexs. Concretament durant els últims anys, tant Madrid com Barcelona han estat focus d'inversió d'empreses i particulars estrangers degut a diversos factors. L'economia diversificada de Barcelona acull grans companyies internacionals, la qual cosa atrau a més i més companyies estrangeres que venen a establir-s'hi.

EL RETORN QUE PODEU OBTENIR PELS VOSTRES DINERS

En comparació amb moltes altres ciutats metropolitanes com ara Londres o París, el preu de compra d'immobles a Barcelona és en general molt més assequible. Segons la pàgina Expatistan.com (https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/london/barcelona-spain) el cost de vida a Barcelona és un 33% inferior a Londres. En temps de gran incertesa, costos inferiors són sense dubte un factor beneficiós a l'hora de triar un lloc per invertir a Europa.

CLIMA i QUALITAT DE VIDA

Amb aproximadament 2,524 hores de sol a l'any, no és sorprenent que Barcelona sigui tan popular. És fàcil veure per què molta gent prefereix visitar Barcelona en comptes de ciutats com Londres on el clima és molt més tenebrós. Degut a la quantitat de sol, a les boniques platges, la cuina mediterrània i la impressionant arquitectura, és difícil no ser feliç a Barcelona. La ciutat acull nombroses i increïbles atraccions i museus, com l'Ard de Triomf, el museu Picasso, el Parc Güell, la Sagrada Família, el Camp Nou i La Rambla. Sempre hi ha coses a fer a Barcelona, que fa que la vida sigui gratificant. Hi ha també gran varietat de cuines d'arreu del món, que podeu disfrutar per tota la ciutat.

UBICACIÓ

Barcelona és un lloc molt buscat a Europa. S'hi pot arribar en 1 a 3 hores des de qualsevol país europeu. Poques ciutats europees ofereixin la història i bellesa de Barcelona amb aquestes platges. Un minut, estareu passejant pels carrers carismàtics i gòtics del Born, i al següent sereu davant del mar Mediterrani. Poques ciutats tenen la platja a menys de 10 minuts del centre. Un altre factor atractiu de Barcelona és la seva proximitat a pistes d'esquí! Els pirineus catalans són sovint una gran alternativa més tranquila que els Alps. Algunes de les estacions d'esquí que s'hi poden trobar són la Molina, la Masella i el Port del Comte, totes a 2 hores de Barcelona ciutat. A part, al voltant de la ciutat pots trobar cellers, parcs naturals i llocs històrics.

Tine Mathiassen, propietària de Casamona i una de les líders del sector immobiliari, va fer recentment una sessió de preguntes per ajudar-nos a entendre millor el mercat. 

Quin és el clima econòmic a Espanya últimament? Pot la generació jove comprar un habitatge?

Tine Mathiassen: “El nostre mercat està impulsat majoritàriament per estrangers, que són quasi el 25% dels compradors a Barcelona. La legislació fiscal afavoreix a la generació més jove, perquè si teniu menys de 32 anys només pagueu un impost del 5% en comptes del 10%. Veiem molta gent jove comprant vivendes a Barcelona ara mateix. Les 4-6 últimes vendes han estat per part de joves professionals "treballant des de casa", originals de França, els Estats Units, Itàlia i Dinamarca. Compren en comptes de llogar perquè els lloguers han estat pujant i l'interés està baix, amb la qual cosa té més sentit ser propietari de l'apartament i pagar una hipoteca que pagar lloguer a un desconegut.”

Quins són els barris amb més demanda ara mateix?

Tine Mathiassen: “Barcelona està canviant, i ha canviat molt durant lúltima dècada. Al port ara s'hi veuen iots enormes, quan abans era un port per a la gent normal que tenia velers. Han creat un club nou anomenat "Ocean Club"  al qual només poden accedir els membres. Aquest canvi ha creat tensió entre la població local. L'àrea està canviant i els estrangers estan comprant apartaments ja que estan disposats a pagar un 20-30% més que els catalans. En especial, els escandinaus paguen preus més alts perquè els encanta el mar i la platja. Els propietaris de iots de luxe també estan interessats en comprar a Barcelona. Volen grans vistes, i estan comprant els apartaments més grans i cars. Els compradors més joves miren en àrees com el Born i el Gòtic. En aquests barris poden trobar apartaments més petits i acollidors amb característiques catalanes. Els agrada la zona bohèmia amb petites botigues i bars i cafés locals. Una altra zona interessant és l'Eixample, on els compradors solien ser majoritàriament catalans, però ara veiem molts estrangers amb Visa d'Or, italians i altres estrangers rics comprant-hi apartaments grans. Aquí trobareu apartaments molt bonics d'estil català amb terres de mosaic i sostres alts.”

Com està la demanda aquests dies, sobretot comparat amb fa 1-2 anys?

Tine Mathiassen: “Tenim molts menys compradors del Regne Unit. La lliura és feble i els britànics estan preocupats per l'efecte del Brexit. Un nou mercat, com ja he comentat, és el dels professionals joves de tot el món que veuen com cauen els preus i tenen la oportunitat d'entrar al sector immobiliari. Veiem també "refugiats rics" arribant a Espanya. Són de Síria, Egipte i Turquia, i compren propietats per més de 500,000 € per així aconseguir el visat a Espanya (o Europa). Acostumen a comprar un apartament gran, o 2 de més petits i llavors en lloguen un mentre es queden amb l'altre. Estem també tornant a veure compradors dels Estats Units. Estem veient un efecte "Trump" on alguna gent vol marxar dels EUA. Sovint compren cases d'estiu prop de la platja, per venir-hi a viure més endavant. Tenim molts menys inversors. Els israelians, que eren aquí fa uns anys, han anat desapareixent. La nova llei sobre l'Habitatge Social i un mercat menys estable n'han estat la causa. Ara els inversors catalans estan començant a comprar, poder perquè ho troben més fàcil de navegar totes les noves lleis immobiliàries catalanes i espanyoles.”

Va ser el 2019 un bon any per al sector immobiliari?

Tine Mathiassen: “El 2019 va ser un any molt dolent per al sector a Barcelona. Per moltes raons - la situació política, noves lleis més estrictes, control de la renda, etc. Estem veient preus molt baixos de nou, com a l'any 2007, o sigui que ara és bon moment per invertir a Barcelona.”

Quina serà la tendència els pròxims anys?

Tine Mathiassen: “Pel que fa a apartaments, veiem que la gent torna a preferir estils més antics, mentre que fa un parell d'anys la majoria de compradors volien apartaments moderns. Està molt bé veure a constructors que compren edificis i els renoven amb amor i cura de l'estil tradicional català. En el passat, els inversors feien renovacions barates, i està molt bé veure que ja està passant de moda. Ara estem veient a professionals joves entrant al mercat, que aprecien apartaments acollidors i amb un estil més antic.”

 

Heu decidit ja on viure a Barcelona?

Feu una ullada als nostres immobles en venda

Add to favorites
Cèntric i espaiós pis de 2 dormitoris al cor de l'Eixample
Cèntric i espaiós pis de 2 dormitoris al cor de l'Eixample
Cèntric i espaiós pis de 2 dormitoris al cor de l'Eixample
C345-XVV

Cèntric i espaiós pis de 2 dormitoris al cor de l'Eixample

Barcelona, Eixample Esquerra

 • Beds2 beds
 • Baths1 baths
 • Superficie85m2

360.000€

Add to favorites
Apartament nou, modern i totalment muntat a prop del Guinardo
Apartament nou, modern i totalment muntat a prop del Guinardo
Apartament nou, modern i totalment muntat a prop del Guinardo
NC339-LDO

Apartament nou, modern i totalment muntat a prop del Guinardo

Barcelona, Gracia

 • Beds2 beds
 • Baths1 baths
 • Superficie71m2

311.000€

Add to favorites
Principal Apartament de 4 dormitoris amb terrassa i piscina privades
Principal Apartament de 4 dormitoris amb terrassa i piscina privades
Principal Apartament de 4 dormitoris amb terrassa i piscina privades
C2544-XRL

Principal Apartament de 4 dormitoris amb terrassa i piscina privades

Barcelona, Eixample Dreta

 • Beds4 beds
 • Baths4 baths
 • Superficie207m2

2.500.000€

Altres en venda

A Casamona le encantan estos apartamentos en alquiler

Heu decidit ja on viure a Barcelona?

Add to favorites
Espectacular Àtic de 2 Dormitoris amb Terrassa Privada de 30 m2 i Vistes al Mar a la Barceloneta
Espectacular Àtic de 2 Dormitoris amb Terrassa Privada de 30 m2 i Vistes al Mar a la Barceloneta
Espectacular Àtic de 2 Dormitoris amb Terrassa Privada de 30 m2 i Vistes al Mar a la Barceloneta
XCC411-XEV

Espectacular Àtic de 2 Dormitoris amb Terrassa Privada de 30 m2 i Vistes al…

Barcelona, Barceloneta

 • Beds2 beds
 • Baths1 baths
 • Superficie50m2

3.900€/ month

Add to favorites
Apartament de 3 Dormitoris amb vistes al mar, Gran Balcó i Ascensor a la Barceloneta
Apartament de 3 Dormitoris amb vistes al mar, Gran Balcó i Ascensor a la Barceloneta
Apartament de 3 Dormitoris amb vistes al mar, Gran Balcó i Ascensor a la Barceloneta
XC129-XTM

Apartament de 3 Dormitoris amb vistes al mar, Gran Balcó i Ascensor a la…

Barcelona, Barceloneta

 • Beds3 beds
 • Baths1 baths
 • Superficie70m2

2.450€/ month

Add to favorites
Modern Apartament a la Barceloneta amb vistes al mar, Ascensor i balcó
Modern Apartament a la Barceloneta amb vistes al mar, Ascensor i balcó
Modern Apartament a la Barceloneta amb vistes al mar, Ascensor i balcó
XC322-XTM

Modern Apartament a la Barceloneta amb vistes al mar, Ascensor i balcó

Barcelona, Barceloneta

 • Beds2 beds
 • Baths2 baths
 • Superficie85m2

3.300€/ month

Add to favorites
Ampli Loft Català de 3 Dormitoris a Gòtic amb 2 Balcons
Ampli Loft Català de 3 Dormitoris a Gòtic amb 2 Balcons
Ampli Loft Català de 3 Dormitoris a Gòtic amb 2 Balcons
NXC115-XTK

Ampli Loft Català de 3 Dormitoris a Gòtic amb 2 Balcons

Barcelona, Gotico

 • Beds3 beds
 • Baths2 baths
 • Superficie80m2

1.950€/ month

Altres de lloguer

Top