Invester i Barcelona

Invester i Barcelona

Hvordan kan Casamona hjælpe dig med at investere i Barcelona?

Casamona har været beliggende i Barcelona i mere end 15 år, og opbygget stærke relationer med lokale kontakter og investorer. Casamona kan være behjælpelig med at finde bygninger og udviklingsejendomme til salg i Barcelona. For at investerer i Barcelona, bedes du kontakte Tine via mail: Tine@casamona.com for mere information.

Investeringsmuligheder

Hvorfor investere i Barcelona?

Ifølge World Tourism Organization,  er Barcelona den 6. mest besøgte by i Europa. Dette antyder et stort potentiale for stigningen i internationale købere. 

Byen er hovedkvarter for mange af de 5.000 udenlandske virksomheder, der opererer i Barcelona i øjeblikket, hvilket tyder på, at udenlandske investeringer har været en stor success for mange af dem. Derudover er der mange forskellige sektorer i Barcelona, der har et stort potentiale, men som kræver en investering før opstart. Derfor er der en stor mulighed for internationale projektinvesteringer- og udvikligner. Dette gør Barcelona til den 7. mest lovende by i Europa, med hensyn til fremtidige perspektiver.

Desuden afslører indikatorer i spanske økonomi, at landet konstant har forberedt sig, da landets index er i vækst. Der er stor interesse for ejendomssektoren, hvor boligmarkedet er drevet, og markedet for udlejning vil fortsætte med at vokse i de kommende måneder.

Dette er hvad grundlæggeren af Casamona, Tine Mathiassen, foreslår for 2019:

"Vi anbefaler ikke at sælge lejligheder i øjeblikket. Vi anbefaler heller ikke at renovere lejligheder i øjeblikket. Vi anbefaler at holde lejlighederne som de er, og leje dem ud til den bedst mulige pris, indtil ejendomspriserne begynder at stige."

Investeringsmuligheder

Casamona åbner nye måder at hjælpe vores kunder til at få den største interesse og forretningsmuligheder. Vi har en række investeringsmuligheder i centrum og i udkanten af Barcelona.

LOKALER MED 4-8% I ROI

Vi tilbyder dig en chance for at investere i forskellige kommercielle i og uden for Barcelona, hvorfra du modtager huslejen fra den virksomhed, der i øjeblikket arbejder der. Omsætningen er mellem 4-8%. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke køber virksomheden i nogen form, kun ejendommen eller grunden samt den husleje, som virksomheden betaler for at leje sig ind, med en obligatorisk kontrakt på 10 år. 

Der er variationer af lokale muligheder såsom tankstationer, frisører, vaskerier og meget mere, der spænder fra  €175.000 og op til €1.7 Million.

Bygninger i centrum af Barcelona

Vi har kontrakt med omkring 40 buildings i byen, som er en god investering med henblik på udlejning. Vi hjælper investorer gennem processen med at købe ejendommen som køberagent. Vores provision er 3% og eksklusiviteten ved at arbejde sammen med os.

 

Renovering og Projektledelse:

Hvis du renovere en ejendom og har brug for en projektleder, kan Casamona hjælpe dig!

Vi leverer tjenester såsom:

 • Indretning
 • Vejledning og kontrol af et renoveringsprojekt
 • Funktion som mellemmand mellem kunder og distributører 
 • Installation af el- og vandfaciliteter 
 • Maleri
 • Generel rådgivning

Hvorfor Investere i Barcelona?

Read Læs 2016 interviewet med grundlægger og direktør for Casamona, Tine Mathiassen på Forbes Business Magazine.

"Med bekymring for, at Spaniens økonomi aftager, takket være det stærke tempo, der blev demonstreret i fjerde kvartal af 2015 og på trods af et ret uklart national valg, er øjnene nu rettet mod ejendomsmarkedet i landet. Fordi Spanien har haft et robust opsving fra sin recession, er der nu en fornyet udenlandsk interesse i ejendomsmarkedet. 

Der er en række grunde til stigningen i interessen for ejendomsmarkede, især omkring store byer som Barcelona. En af årsagerne er, at misligholdelse af lån, havde stor indflydelse på de spanske banker i de senere år, faldt i 2015, hvilket signalere, at forbrugerne tjener mere og hjælper med at skubbe bekymringerne om økonomien som helhed, tilbage. De spanske stats 10-årige obligatoner handler nu med en 1,5% rente, et dramatisk fald sammenlignet med den 7,2% rente, de blev handlet i omkring sommeren 2012. Dette er et stærkt signal om tillid til den spanske økonomi. 

Boligindekset i Spanien i tredje kvartal af 2015 war 1476 €/kvm. Hvilket stadig var mere end 40% under historiens højeste niveau i første kvartal af 2008, som var 2101€/kvm. Selvom markedet faldt i 2013 og 2014, var investore som Azora og Goldman Sachs ivrige efter det potentiale, det tilbød i den nærmeste fremtid, og begyndte at foretage køb selv selv i 2013. 

Se, hvor du kan investere i vores blogindlæg her her. 

Tine Mathiassen, ejer af Casamona Real Estate og en førende ejendomsmægler, satte sig for nylig til en Q&A session for at give en bedre forståelse af markedet.

 • Omri Barzilay: Hvordan er den generelle økonomiske situation i Spanien i disse dage? Kan den unge generation købe en bolig?

  Tine Mathiassen: “Vores marked er for det meste drevet af udlændinge, hvilket er næsten 25% af alle købere i Barcelona. Skatteregler understøtter den yngre generation, fordi hvis du er under 32 år, betaler du 5% istedet for 10%. Men vi har stadig en meget høj arbejdsløshed for unge mennesker her i Barcelona. Vi ser ikke mange unge købe en bolig.”

 • Omri Barzilay: Hvilket boligområde er det mest populære lige nu?

  Tine Mathiassen: “Barcelona oplever stor forandring og har gjort det, de seneste 5 år. Havnen har nu enorme lystbåde, hvor det før var en havn for almindelige mennesker, der havde sejlbåde. De oprettede en ny klub kaldet “Ocean Club”, hvor kun medlemmer er velkomne, og hvor de lokale kan se på de rige mennesker, der har fester. Denne ændring har medført en vis spænding mellem lokalbefolkningen og de rige mennesker (inklusive udlændinge). Men jeg tror, at de lokale allerede har tabt. Området er under forandring, og udlændinge køber lejligheder i Barcelona, og de betaler mellem 20% til 30% mere, end en Catalansk betaler. Især skandinavierne, har en tendens til at betale en højere pris, da de elsker havet og stranden. Luksusbådsejerne er også interesseret i at købe her. De vil have udsigt, og de køber de større og dyrere lejligheder. W hotellet blev åbnet i dette område, omkring 2009 og blev købt af saudiske investorer. Måske er dette også en grund til, at vi også ser mange lystbåde ejet af saudierne? Jeg tror, at dette område vil ændre sig endnu mere de kommende år. Andre interessante områder er Eixample, som var et område, hvor hovedsagligt lokale catalanske købte, men nu ser vi Golden Visa V+ 0,31% købere, italianere og andre rige udlændinge, der også køber store lejligheder her. Her får du de smukke lejligheder i catalansk stil med mosaikgulve og loftshøjder.”

 • Omri Barzilay: Hvordan er efterspørgslen i disse dage, sammenlignet med for 1-2 år siden?

  Tine Mathiassen: ”Vi har mange flere købere fra Storbritanien igen. Pundet er stærkt, og det britiske folk køber igen. Vi ser også ”Rich Refugees” komme til Spanien. De kommer fra Syrien, Egypten, Tyrkiet og køber ejendom for mere end 500.000 Euro, og så kan de få visum til Spanien (eller Europa). De køber enten en stor eller to mindre lejligheder, og så kan de leje den ene ud og beholde den anden. Vi ser også amerikanske købere igen. Dollaren er stærk, og amerikanerne kommer til Barcelona. De køber ofte 'sommerhuse' ved stranden. Sidst har vi mange investorer. De investerede i aktier før, men nu ser vi investeringer i fast ejendom. Barcelona er en ret sikker by, og priserne vokser igen. De køber bygninger, renoverer dem og sælger dem. Mange lokale Catalanske hjælper emd 20% af omkostningerne, eller investoren køber, og en lokal bygherrer står for renoveringen. Mange større fonde, der har brug for steder at investerer, ønsker at bruge deres penge på dette marked".

 • Omri Barzilay: Var 2015 et godt år for ejendomsmarkedet i Barcelona?

  Tine Mathiassen: “Ja! vi havde det bedste år i 2015 i 11 år. Så med alle disse nye købere har vi meget at gøre!”

 • Omri Barzilay: Hvad bliver tendenserne for 2016?

  Tine Mathiassen: ”For lejligheder ser vi folk søger efter den gamle stil igen, hvor de fleste købere for 3-4 år siden ønskede moderne lejligheder. Det er rart at se bygherrer, der køber bygninger og renovere dem med kærlighed og omsorg for den gamle stil. Tidligere foretog investorer billige renoveringer, og det er dejligt at bemærke, at denne tendens er forbi. Når det kommer til udenlandske investorer, ser jeg mange israelske investorer komme ind. Forhåentlig har de en bedre smag end tidligere investorer.

  Jeg tror, at 2016 vil blive endnu bedre end 2015, da økonomien er forbedret for lokale og udlændinge vil fortsætte med at købe.”

Have you decided on a place to live in Barcelona yet?

Take a look at some of our properties

Add to favorites
Fascinerende hjem til salg med utrolig naturskøn udsigt over catalansk landskab i Valldoreix
Fascinerende hjem til salg med utrolig naturskøn udsigt over catalansk landskab i Valldoreix
Fascinerende hjem til salg med utrolig naturskøn udsigt over catalansk landskab i Valldoreix
C9103-XSH

Fascinerende hjem til salg med utrolig naturskøn udsigt over catalansk…

Sant Cugat and sourroundings, Sant Cugat, Valldoreix

 • Beds5 beds
 • Baths4 baths
 • Superficie380m2

945.000€

Add to favorites
Nyrenoveret moderne lejlighed beliggende tæt på Sagrada Familia
Nyrenoveret moderne lejlighed beliggende tæt på Sagrada Familia
Nyrenoveret moderne lejlighed beliggende tæt på Sagrada Familia
C247-XCW

Nyrenoveret moderne lejlighed beliggende tæt på Sagrada Familia

Barcelona, Eixample Esquerra

 • Beds1 bed
 • Baths1 bath
 • Superficie47m2

259.000€

more for sale

Casamona loves these apartments for rent

Have you decided on a place to live in Barcelona yet?

Add to favorites
Tradicional catalansk 3 soveværelse med elevator i El Born
Tradicional catalansk 3 soveværelse med elevator i El Born
Tradicional catalansk 3 soveværelse med elevator i El Born
XC323-XEV

Tradicional catalansk 3 soveværelse med elevator i El Born

Barcelona, El Born

 • Beds3 beds
 • Baths3 baths
 • Superficie299m2

3.600€/ month

Add to favorites
3 etagers hus med privat terrasse nær stranden i Barceloneta
3 etagers hus med privat terrasse nær stranden i Barceloneta
3 etagers hus med privat terrasse nær stranden i Barceloneta
XC120-XCH

3 etagers hus med privat terrasse nær stranden i Barceloneta

Barcelona, Barceloneta

 • Beds2 beds
 • Baths2 baths
 • Superficie71m2

1.750€/ month

Add to favorites
Rummeligt loft med 2 soveværelser og privat terrasse i El Born
Rummeligt loft med 2 soveværelser og privat terrasse i El Born
Rummeligt loft med 2 soveværelser og privat terrasse i El Born
XC5115-XSM

Rummeligt loft med 2 soveværelser og privat terrasse i El Born

Barcelona, El Born

 • Beds2 beds
 • Baths1 baths
 • Superficie97m2

2.200€/ month

Add to favorites
Designer 2 værelses lejlighed med balkon og spektakulær udsigt i Barceloneta
Designer 2 værelses lejlighed med balkon og spektakulær udsigt i Barceloneta
Designer 2 værelses lejlighed med balkon og spektakulær udsigt i Barceloneta
XC222-HS

Designer 2 værelses lejlighed med balkon og spektakulær udsigt i Barceloneta

Barcelona, Barceloneta

 • Beds2 beds
 • Baths2 baths
 • Superficie115m2

3.500€/ month

more for rent

Top