Deixa’ns cuidar de la teva propietat, aconsegueix un contracte de servei de gestió immobiliària!

10060
little house and some keys in front of it

Deixa’ns cuidar de la teva propietat, aconsegueix un contracte de servei de gestió immobiliària!

Ets propietari d’una casa o un pis a Barcelona i et preocupes per la seguretat de la teva propietat quan estàs fora de la ciutat? Bé, no cal preocupar-se, Casamona International està aquí per ajudar-te. Gràcies al nostre servei de gestió immobiliària, el seu habitatge serà atès.

 

Què és exactament la gestió immobiliària?

 

Els administradors de propietats sovint s’encarreguen del manteniment diari, la seguretat i el manteniment dels edificis. Solen ser emprats pels propietaris d’actius d’inversió com ara apartaments, comunitats d’habitatges privats, complexos de comunitats de propietaris, centres comercials i zones comercials.

 

Des de fa gairebé dues dècades, l’equip de gestió immobiliària de Casamona presta serveis de gestió immobiliària a Barcelona i les zones veïnes. Treballar amb l’equip de gestió immobiliària de Casamona garanteix el millor servei en termes de qualitat i fiabilitat.

 

 

menagement contract

 

Què és un contracte de gestió?

 

Un contracte de gestió és un acord entre un propietari i un equip de gestió de propietats. El contracte descriu tots els serveis que prestarà l’empresa i els termes del contracte. És una garantia legal que el teu apartament serà atès.

Els serveis que es presten són els següents:

 • Gestionar els serveis de neteja i els projectes de renovació.
 • Lloguer de l’immoble.
 • Gestió del check-in/check-out dels inquilins.
 • Comprovació de la bústia de correu.
 • Salvar la propietat d’Okupas.
 • Tenir cura de la propietat en la seva absència.
 • Rebre paquets en nom vostre.
 • Els termes de l’Administració de Finques.

 

Espanya ofereix moltes oportunitats fantàstiques en termes d’inversió financera i personal. No només té un mercat immobiliari pròsper, sinó que també és un bon lloc per als jubilats i aquells que busquen relaxar-se.

 

Un contracte de serveis de gestió immobiliària pot ser útil per a tres aspectes principals: serveis de lloguer, manteniment de la llar i recaptació d’impostos. Els organismes independents o agències de serveis complets poden oferir aquests tres serveis. Aquests últims cobraran el lloguer un dia determinat cada mes i ingressaran o transferiran els diners al compte que els nostres inversors ens indiquin. El primer té relacions sòlides amb l’arrendador i l’inquilí.

 

Per què contractar la gestió immobiliària?

 

Contractar un contracte de gestió immobiliària amb una empresa professional t’aporta molts avantatges:

 1. Augment del ROI (retorn de la inversió) – Quan contracteu un equip professional de gestió de propietats, s’encarregaran de totes les tasques del dia a dia relacionades amb la gestió de la vostra propietat i el lloguer per a vosaltres. És una manera eficient d’estalviar temps per centrar-se en altres tasques importants i augmentar el ROI al mateix temps.
 2. Gestió sense problemes – Una empresa professional s’encarregarà de tots els tràmits i tràmits burocràtics per a vosaltres i també s’encarregarà de qualsevol problema de manteniment que pugui sorgir. Vosaltres, com a propietari, no haureu de fer front a cap d’aquestes preocupacions.
 3. Tranquil·litat – Saber que la seva propietat està en bones mans pot donar-li tranquil·litat i permetre-li relaxar-se i gaudir del seu temps fora de casa.

 

view of Spain

 

Espanya una bona opció per als lloguers vacacionals

 

Espanya té una gran varietat d’opcions de lloguer de vacances per a tots els viatgers. Des d’apartaments i viles fins a castells i cases de camp, hi ha alguna cosa per a tothom. Espanya també és una opció fantàstica per a complexos turístics amb tot inclòs, des de i activitats fins a platges i piscines. Per descomptat, el clima és perfecte per passar les vacances durant tot l’any. A causa dels seus nombrosos paisatges i arquitectura, Espanya és una destinació turística de primer ordre per una raó!

 

En l’última dècada, la gent ha començat a buscar maneres d’obtenir un permís de residència a Espanya a causa dels fascinants llocs de vacances. No obstant això, en lloc d’allotjar-se en hotels, molts turistes compren propietats de vacances a Espanya (Barcelona en particular) perquè puguin utilitzar-les quan vinguin a Espanya i llogar-les durant la resta de l’any.

 

Reptes en la gestió d’una propietat a Espanya per a no residents

 

Com a no resident, hi ha alguns reptes que podeu afrontar quan es tracta de la gestió de propietats a Espanya. Alguns dels reptes més comuns són:

 • Trobar un equip de gestió de propietats fiable i fiable: amb tantes empreses per triar, assegureu-vos de cercar i demanar recomanacions a amics o familiars que s’hagin beneficiat d’aquest servei.

 

 • Comprovació de la bústia: Si teniu una bústia de correus, haureu de fer gestions amb l’oficina de correus perquè algú us reculli el correu. Si no ho feu, és possible que hàgiu de donar permís a l’equip de gestió de propietats per obrir i retenir el correu.

 

 • Reformes: Si teniu previst reformar la vostra propietat, és possible que hàgiu de contractar un contractista espanyol. Estar a l’estranger fa que sigui més difícil trobar un contractista de confiança amb el qual treballar. Assegureu-vos d’obtenir diverses ofertes i comprovar les referències abans de contractar ningú. Tenir un contracte que especifiqui l’abast del treball i les condicions de pagament també és una bona idea.

 

 • Urgències de manteniment: Si no estàs a Espanya en el moment de l’emergència, com ara una canonada trencada o un tall de llum, hauràs de comptar amb algú de confiança que s’encarregui de la situació per tu. Assegureu-vos de proporcionar al vostre equip de gestió d’immobles o a una persona de confiança la vostra informació de contacte perquè puguin contactar-vos en cas d’emergència.

 

 • Qüestions Okupa: Una Okupa és una okupa a Espanya. S’apoderen d’immobles abandonats o desocupats i hi viuen sense pagar lloguer. Pot ser un gran problema per als propietaris, ja que és difícil i car treure una Okupa de la vostra propietat. Si creieu que una Okupa viu a la vostra propietat, heu de contactar amb la policia. No obstant això, si no estàs a Espanya pots enfrontar-te a alguns reptes davant d’aquesta situació.

 

La solució més popular per superar tots aquests reptes és signar un contracte de gestió de propietats. Casamona és una empresa de gran reputació que ofereix serveis de gestió de propietats als titulars de Spanish Golden Visa. Molts residents no comunitaris confien en l’equip de gestió de propietats de la companyia per encarregar-se dels serveis de mudança d’Okupa, la gestió de claus, el lloguer de propietats, la gestió del check-in / check-out dels inquilins, la comprovació de bústies de correus, la gestió de recursos de serveis públics com electricitat / gas / aigua, l’organització de reparacions i projectes de renovació, així com l’assistència en emergències.

 

Una bona inversió a llarg termini

Barcelona té una trajectòria que poden mirar els inversors, amb tant els valors de l’habitatge com els preus del lloguer a l’alça des del 2014. Actualment, el mercat immobiliari de Barcelona es troba entre els més en auge d’Espanya.

 

Programa avui la teva consulta gratuïta amb els nostres experimentats experts en gestió immobiliària.

 

Descobreix per què és el millor moment per llogar la teva propietat.

People Are Also Reading

CEO and Founder of Casamona, Tine Mathiassen, was interviewed about the COVID-19 and its effects on house pricing.Back