Els 5 millors consells per assegurar perfectament el teu apartament a Barcelona

10061
Barcelona

Els 5 millors consells per assegurar perfectament el teu apartament a Barcelona

Assegurar el vostre apartament és essencial per a vosaltres com a propietari. Tant si utilitzeu la propietat com a apartament de vacances, llogant-la o per a un altre propòsit, sempre és important assegurar-vos que estigui ben assegurada.

 

Barcelona és una gran ciutat i, com moltes altres, és important protegir i assegurar la seva propietat contra trencaments, okupes (també coneguts com okupas a Espanya), o qualsevol altra amenaça possible.

 

A Casamona sabem l’important que és assegurar el teu pis. Pel vostre bé, les vostres inversions i el bé dels vostres inquilins.

 

Per això tenim una llista de consells útils per a tu, perquè sàpigues exactament com has d’assegurar el teu habitatge a Barcelona:

 

ASSEGUREU-VOS QUE LA PORTA I EL PANY ESTIGUIN ACTUALITZATS I SEGURS PEL QUE FA A LA SEGURETAT DEL VOSTRE APARTAMENT

El primer pas per assegurar el vostre apartament és assegurar-vos que la vostra porta i pany siguin d’alta qualitat: actualitzats, segurs i forts. Com sabem, Barcelona és una gran ciutat i a totes les grans ciutats es pot produir delinqüència. Millorar la qualitat del pany i la porta és una bona manera d’assegurar-se que el vostre apartament no sigui fàcil d’entrar.

 

Tingueu en compte també que s’han de revisar totes les portes i panys, inclosa la porta de la terrassa / balcó. Això s’aplica especialment als apartaments de nivell inferior. Fes un cop d’ull a les portes o portes de seguretat resistents als lladres. Hi ha moltes bones opcions al mercat, segons les vostres necessitats específiques.

 

Això també és una bona inversió, en cas que el lloguis o decideixis vendre algun dia, sumant-te al valor del pis.

 

Sempre recomanem recórrer a un professional sobre serveis específics com aquest. A Casamona podem ajudar-te amb això. Fes clic aquí per posar-te en contacte amb nosaltres, per a més informació.

 

QUAN EL PIS ESTÀ BUIT

Si se’n va de vacances, sempre és una bona idea assegurar-se que l’apartament no es vegi completament buit pel que fa a la seguretat del seu apartament. El nostre consell inclou deixar una mica de llum encesa, demanar a un amic o veí que la revisi de tant en tant o passar l’estona una mica de roba per si tens espai a l’exterior. Si no coneixes a ningú a Barcelona que pugui ajudar-te a assegurar el teu pis, Casamona té una solució per a tu. Llegeix més sobre els nostres serveis de Property Management aquí, i descobreix com Casamona pot tenir cura del teu apartament mentre estàs fora de la ciutat.

 

SISTEMA D’ALARMA DE CÀMERES PER ASSEGURAR EL VOSTRE APARTAMENT

 

Un sistema d’alarma de càmeres és una manera excel·lent de vigilar el vostre apartament mentre esteu fora. Si vas marxar durant un període més llarg, et recomanem tenir instal·lada una càmera de seguretat professional. Això t’aporta tranquil·litat quan no hi ets. La càmera també inclou gravació de vídeo que podeu utilitzar com a prova en cas que es produeixi un delicte. Si mai viatgeu més d’una setmana més o menys alhora, es pot comprar una càmera de seguretat barata a Amazon. Si voleu instal·lar una càmera de seguretat professional, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir consells o recomanacions.

 

Tingues en compte que aquest consell només s’aplica si vius a l’apartament pel teu compte.

 

INSTAL·LACIÓ D’UN SISTEMA DE SEGURETAT

Si esteu llogant el vostre apartament, un sistema d’alarma de càmeres no serà una opció adequada. Penseu en la possibilitat d’invertir en un sistema de seguretat. Tot i que és possible que això no us proporcioni cap imatge de la càmera si passa alguna cosa. Donarà aquest plus de tranquil·litat als teus inquilins, així com al teu pis. Això també és una gran inversió. Els inquilins sovint ho valoren molt quan busquen un pis en una gran ciutat. També augmenta el preu del lloguer.

 

COM CASAMONA POT AJUDAR-TE A ASSEGURAR EL TEU PIS

Tant si esteu llogant el vostre apartament, utilitzant-lo unes quantes vegades a l’any o alguna cosa més, és important fer el que pugueu perquè sigui segur.

 

Pot ser una molèstia assegurar-se constantment que l’apartament estigui en perfecte estat, si no esteu a la ciutat. A Casamona podem oferir-te un Servei de Gestió Immobiliària, és a dir, cuidem el teu pis mentre no estiguis aquí. Oferim una gran varietat de paquets, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

Amb el Servei de Gestió de Propietats, a més, podem oferir-vos ajuda si Okupas s’ha de convertir en un problema. A Barcelona, les Okupas poden ser un problema en determinades zones de la ciutat. Per això, vam adaptar el nostre contracte per ajudar a resoldre aquest problema, tant per a propietaris com per a inversors. Si tries aquest servei, el contracte estableix que disposem d’un poder notarial, que seria una ajuda legal, en cas de problemes amb Okupas.

 

Des de Casamona sabem el temps que pot estar trigant a intentar llogar el teu pis. Entenem que ser propietari internacional significa que no sempre estàs a prop per poder assegurar-te que l’apartament està en bon estat. Per això, volem ajudar-te. Ens esforcem per ajudar-vos no només quan es tracta del procés de lloguer, sinó també sempre que el vostre apartament estigui vacant.

 

Si voleu saber més sobre la seguretat del vostre apartament, o si voleu saber més sobre el Servei de Gestió de Propietats, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

People Are Also ReadingBack