Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

7198
Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 1 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

2020 var et år, der ikke lignede noget andet og 2021, på trods af alt håb hidtil har været mindre anderledes. Med flere lockdowns rundt om i verden, begrænsninger i det daglige liv og en svigtende økonomi; kæmper mange for at få enderne til at mødes og betale huslejen. Ideen om samliv har gjort det muligt for virksomhedsejere og mennesker med økonomiske udfordringer, at fortsætte under pandemien og har givet et lys for enden af tunellen.

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 2 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Stort Dobbelt soveværelse med eget badeværelse er ledigt for udlejning. Værelset er placeret i El Raval, tæt på universitetet og har TV, et fælles køkken og opholdsområde. Wifi og regninger er alle inkluderet i prisen. 

Hvorfor hoteller forvandles til bofælleskaber:

Det seneste år har været meget vanskeligt for Barcelonas turistindustri, hvor de fleste opererer med en markant lavere kapacitet eller er blevet lukket helt. Barcelona har mistet ca. 56 milliarder euro i turisme, og med betydelige tab i forretningsrejser, rejsebegrænsninger og landsdækkende lockdowns, kæmper hoteller med at få fyldt værelserne op. Selvom vi anerkender at det er et verdensomspændende problem, er det for betydelige tab for Barcelona. Mange hoteller har besluttet ikke at genåbne overhovedet, indtil omstændighederne er mere stabile, og de igen kan operere med en højere kapacitet. De hoteller der er åbnet, lider. De operere kun med en kapacitet på 30% i henhold til den Catalanske lovgivning, hvilket gør forretningen meget vanskelig og svært at få til at løbe rundt. En løsning vi har set komme frem, er omdannelsen af hoteller til delt indkvatering til ‘samliv’. Dette giver en jævn indkomst for hotelejere, så de undgår konkurs, mens man vemter på begrænsningerne ophæves.

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 3 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Dette Store dobbeltværelse med eget badeværelse og tv, er belliggende i Gotico, En meget central belligenhed, hvor der er fuld af kunst, kultur og har en skøn atmosfære. Til dobbeltværelset er der et fælles køkken og opholdsområde. Wifi og regninger er inkluderet i prisen, og den ugentlige rengøring gør det til en god mulighed for at leve sammen med andre. 

De økonomiske fordele ved at leve sammen!

Dette falder perfekt sammen for de mennesker, der har været nødt til at fraflytte deres nuværende hjem på grund af den økonomiske krise som Spanien nu har undergivet. Mange mennesker er nødsaget til at flytte fra deres hjem, som de ikke længere har råd til på grund af massetab / tab af arbejdspladser (permiso). Der har været en signifikant stigning i både hjemløshed og ‘skjult hjemløshed’ siden pandemiens begyndelse. Skjult hjemløshed er, hvor folk skal dele en lejlighed med mange flere mennesker, ofte under forfærdelige forhold. ideen om ‘co-living’ er den perfekte løsning på dette. Det giver mennesker med lavere indkomster, mulighed for at bo i et lyst, rent, rummeligt og sikkert sted at bo til en overkommelig pris.

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 4 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Dette er et eksempel på et fælles køkken i El Raval, tæt på universitetet. Fuldendt med høj kvalitets materialer og god rummelighe, der gør rummet lyst og godt til sociale aktiviteter. 

Du bør overveje at flytte til et co-levende miljø

Pandemien har påvirket mange unge mennesker socialt. Dette har fået mange til at bo sammen med venner i lejligheder istedet for at bo alene. De ønsker nu at bo sammen med andre mennesker i tilfælde af endnu en lockdown, for at reducerer ensomhed og øge sikker social interaktion. Det giver også studerende og unge, der flytter til udlandet, der ikke nødvendigvis kender byen, et sted at bo og møde ligesindende. Det ligner det at flytte ind på et kollegie, med dit eget værelse, en suite- og et fælles køkken/socialt område. Privatlivet fås ved at have sit eget værelse med lås. Det giver dig også det sociale aspekt af samliv, med mulighed for at lave mad med dine samlevende, nyde nogle drinks og generelt nyde hinanden selvskab med tilføjelse af ugentlig rengøring, WIFI og reninger der er inkluderet.

Find en delevenlig lejlighed!

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 5 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Har du brug for at oprette et kontor? Dette er den perfekte løsning, et kombineret bofællesskab og arbejdsfællesskab, bestående af et lyst rum, med udsigt og et skrivebord. 

Vi har i Casamona, har anerkendt stigningen i popularitet for den nye trend indenfor co-living og har forskellige muligheder for indkvatering –  options of accommodation og værelser at vælge imellem. Der er mange forskellige størrelser, stilarter og områder. Vi har i øjeblikket fælles opholdsrum i universitetet (El Raval), El Born og Gótico. Alle disse værelser, har en beliggenhed nær byens centrum, Las Ramblas, Plaza de Cataluña og universiteterne. Vi synes, de er perfekte til omgængelige mennesker, der enten er studerende, freelancere, kandidater og internationale, der ønsker et sjovt og moderne sted at bo, til en overkommelig pris.

Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser 6 Samboende i Barcelona: Den nye trend i 2021, der spare hoteller og tilbyder luksuiøs levestil til lave priser

Udsigten fra et bofællesskab i El Born, med udsigt over Ciutadelle Park; en central placering, med overkommelige priser på grund konceptet med bofællesskaber. 

Hvis du er interesseret i at fordybe dig i en verden af samliv, så tøv ikke med at tage kontakt til os –  get in touch. Vi har mange muligheder indenfor bofælleskaber til leje – rent og vil være glade for at tale dig igennem dem alle og arrange et besøg!

People Are Also ReadingBack