Casamona International Real Estate

Els Nostres Socis

Col·laborem estretament amb una gran varietat d'empreses qualificades que ens han ajudat a crear un ampli sistema de xarxa, la qual cosa ens permet proporcionar i mantenir els màxims estàndards de qualitat. La nostra xarxa global està formada per empreses de tot Europa i els Estats Units.

Casamona té gran varietat d'apartaments de luxe de lloguer i en venda a Barcelona. Casamona representa i valora "cases acollidores" úniques, luxoses i de la major qualitat.

Junt amb els nostres socis, cobrim tota Barcelona, oferint apartaments de lloguer i venda a tota la regió. Això és gràcies a la gran varietat de propietats que oferim als nostres clients. Per poder seguir oferint apartaments únics i bonics a la nostra gran clientela internacional, hem establert estretes relacions de negocis amb moltes altres empreses professionals

Casamona compta amb una gran xarxa que inclou empreses de construcció locals, agències locals, empreses de renovació i de serveis de manteniment. Aquest és un aspecte vital del servei que oferim a Casamona, que ens permet satisfer totes les necessitats dels nostres clients, siguin quines siguin, des de buscar un nou apartament a proporcionar serveis de manteniment. S'ha de tenir en compte que, donat que tenim molts immobles que nosaltres mateixos hem de publicar a la nostra pàgina web, no tots els immobles que oferim es poden trobar online.

No dubteu en contactar-nos amb els vostres requeriments específics o venir a la nostra oficina i us ajudarem a trobar la casa ideal! 

 

Top