Casamona International Real Estate

Com i per què invertir a Califòrnia

A Casamona ens encanta Califòrnia - el clima, la naturalesa i les oportunitats que ofereix en diferents tipus de projectes immobiliaris.

Penses el mateix, però et sents aclaparat per totes les possibilitats que ofereix aquest bell estat? Necessiteu orientació sobre com fer la vostra inversió? Deixeu que Casamona us ajudi, presentant-vos a la nostra empresa "germana" DJR a San Diego.

Casamona i Tine en particular, ja fa temps que treballen amb DJR a San Diego, conegut també com ‘Real Estate Developer & Project Manager’. DJR Companies és un equip de desenvolupament immobiliari que disposa d'una corredoria immobiliària amb llicència a l'estat de Califòrnia, DJR Realty, Inc (CalBRE# 01968921), que s'especialitza en propietats al sud de Califòrnia. Tine va entrar en contacte amb DJR per primer cop mentre estava als Estats Units fent l'examen immobiliari.

L'empresa "germana" de Casamona a San Diego, Califòrnia: DJR Companies

Comunitats costaneres famoses a tot el món com La Jolla, i les elegants zones urbanes que rodegen el centre la ciutat.

San Diego atrau cada cop més residents nous i turistes any rere any, creant una gran demanda per la limitada quantiat de bells immobles a la regió. L'increïble clima que hi ha tot l'any promou un estil de vida saludable, actiu i relaxat comparat amb moltes altres ciutats dels EUA. La tecnologia, atenció sanitària, sector immobiliari, ciències de la vida, grans universitats, construcció naval, la marina dels Estats Units, i empreses emergents innovadores, contribueixen a una economia vibrant. El potencial d'inversió és il·limitat.

DJR ofereix una àmplia gamma d'oportunitats per a inversors interessats en el sector immobiliari americà. Tant si sou socis de capital interessats, propietaris d'immobles, constructors, promotors, assessors, prestadors o qualsevol altra cosa, heu de mirar la pàgina de DJR. En aquesta hi trobareu una llista de tots els projectes actuals, des de densificacions urbanes a trasllats d'instal·lacions. També hi podeu llegir sobre quin tipus d'empresa és DJR i quins serveis ofereixen. Si en voleu una introducció curta, llegiu a continuació. 

Una visió completa del que ofereix DJR

DJR Companies: Promotora Immobiliària

Com a promotora, DJR pot posar les vostres inversions en el desenvolupament de terrenys o la revitalització d'aquells projectes que ja tinguin edificis. 

DJR Realty, Inc.: Corredora Immobiliària

Com a corredora amb experiència en el desenvolupament, els agents de DJR entenen com les tendències de mercat contribueixen a l'anàlisi financer de la vostra inversió, basat en les vostres necesitats financeres personals, tant si compreu una casa per a la vostra família com si busqueu rendiments elevats en oportunitats de desenvolupament i valor afegit. DJR gestionarà qualsevol desenvolupament o renovació que vulgueu dur a terme.

Tant els serveis de promoció com de corredoria de DJR inclouen propietats residencials, terrenys i comerços. Both DJR’s development and brokerage services include residential, land, and commercial properties. Mireu a la seva pàgina web per veure alguns dels projectes que han dut a terme.

Traslladant el vostre negoci al sud de Califòrnia?

DJR Companies ha dut a terme trasllats d'oficines i indústries senceres, des de la selecció del terreny fins a l'obtenció de drets, permisos, l'expansió i la ocupació segons hagi estat necessari.

A través dels serveis de corredoria de DJR Realty, us podem guiar a través del procés de compra i lloguer de propietats residencials siguin per a vosaltres, família, socis o empleats.

Interessats en un visat EB-5 per immigrar als EUA?

Aquest pot ser un procés llarg i complicat, però DJR ha establert contactes amb socis locals per tal de facilitar aquestes inversions. Consulteu a DJR si necessiteu més informació (la inversió mínima sol ser de 500,000 USD).

Contacte de DJR

  • Drew A. Lambert
  • Correu: dlambert@djrcompanies.com
  • Telèfon: +1 858-735-1283
  • Adreça: 2014 Hornblend St. Ste. 1, San Diego, CA 92109
  • Pàgina web: www.djrcompanies.com

Recordeu que DJR té projectes en marxa o d'assessoria de manera contínua, que poden no aparèixer a la seva pàgina web. No dubteu en posar-vos en contacte amb ells si teniu algun projecte propi o voleu participar en algun dels seus projectes actuals.

Recordeu també que les oportunitats no sempre es troben, sinó que es creen. Invertir amb l'empresa germana de Casamona, DJR Companies, és invertir en el futur. Afanyeu-vos i feu-hi una ullada - ara és el moment d'invertir!

Top