Casamona International Real Estate

Per què invertir a Nova York?

L'obertura d'una oficina era important per a Casamona. L'expansió a una ciutat metropolitana i vibrant era vital. La nostra companyia amb base a Barcelona està acostumada a un ambient i clients semblants. Creiem que el sector immobiliari a Nova York té molt a oferir a aquelles persones que vulguin invertir en aquesta ciutat.

Segons Abigael, la representant de Casamona a càrrec de l'oficina de Nova York: "Aquest és un gran moment per llogar, comprar o invertir [a Nova York] ja que els preus són una mica més baixos. És un mercat de compradors / llogaters." Per descomptat, volem que els nostres clients obtinguin les millors inversions a nivell mundial. Els clients poden confiar en Casamona per fer-ho.

L'Oficina de Nova York

El 2018 vam celebrar l'obertura de la nostra oficina a Nova York. Ens fa tanta il·lusió expandir la nostra marca "a l'altra banda de l'Atlàntic" i a una nova ciutat. Com és habitual, Casamona va entrar al sector immobiliari de Nova York de forma dramàtica, tenint ja vàries propietats als nostres llibres a Manhattan i a Brooklyn.

On?

La nostra oficina de Nova York està situada a 1330 5th Ave, i té l’objectiu de proporcionar als clients internacionals i nord-americans habitatges tant a Manhattan com a Brooklyn. Certament, els trobarem la zona ideal per viure.

Qui?

Abigael Maryan està al carrec de l'oficina a Nova York, i compta amb 13 anys d'experiència en lloguers i vendes a Manhattan i Booklyn. Com a ambaixadora de la nostra marca, Abigael està més que qualificada per fer aquesta feina i, a més, ha posat la pilota en marxa i ha trobat molt variats apartaments de luxe.

Una nota final per a aquells que vulguin invertir en el sector immobiliari de Nova York

Des de lloguers vacacionals fins a lloguers de llarg termini, de propietats d'inversió a habitatges més permanents per comprar o vendre, l'equip d'experts de Casamona us pot ajudar amb les vostres necessitats d'inversió a Nova York, sobretot a Manhattan i Brooklyn, i també us pot recomanar els millors agents per tots els Estats Units. Poseu-vos en contacte si teniu cap pregunta a través de casamona@casamona.com.

Visiteu el nostre blog si voleu més informació sobre la nostra companyia i consells sobre Barcelona.

Top