5 Redenen Waarom Telewerkers Kiezen Voor Barcelona

9101

5 Redenen Waarom Telewerkers Kiezen Voor Barcelona

Met een stijgende trend in bedrijven die switchen naar werken vanuit huis in 2021, deels door het coronavirus, is het kiezen van de locatie van waaruit je werkt nog nooit zo belangrijk geweest.

In de afgelopen jaren is het aantal “digital nomads”, mensen die kiezen om online te werken vanuit een locatie wereldwijd, flink gestegen.
Hier zijn vijf redenen waarom jij zou moeten kiezen voor Barcelona als jouw basis als digital nomad:

 

Lagere levenskosten dan in andere grote steden

 

Een van onze vele woningen beschikbaar met uitzicht op de zee of haven voor excellente prijzen. De perfecte plaats om vanuit huis te werken!

Wanneer we de kosten van levensonderhoud vergelijken met andere grote steden, zowel binnen als buiten Europa, kunnen we zien dat de kosten in Barcelona een veel lager prijskaartje heeft. Met prijzen die gemiddeld 66.09% lager zijn dan in vergelijking met New York, 51.23% lager dan Parijs en 53.47% lager dan Kopenhagen;
Barcelona biedt alle voorzieningen van het leven in een kosmopolitische en internationale stad zonder de premie. Huisprijzen in Barcelona zijn wezenlijk lager dan in veel andere Europese business hubs met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben fantastische appartementen beschikbaar op de beste locaties in Barcelona te huren of te kopen e

 

 

Een bruisende co-werk gemeenschap en startup scene

 

Barcelona is het thuis geworden van vele entrepreneurs en digital nomads in de afgelopen jaren, en hierop volgend, zijn de co-werk en startup gemeenschap exponentieel gegroeid. Met meer dan 130 co-werk plaatsen beschikbaar om uit te kiezen, is er voor iedere digital nomad of startup oprichter een perfecte plek. Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.coworker.com/spain/barcelona

 

 

Een gezonde werk/privé balans

 

Het strand bij zonsondergang in Barceloneta!

De jongere generaties, zoals de millennials, hechten meer waarde aan de kwaliteit van leven dan hun ouders. Barcelona biedt de perfecte omgeving om het hectische leven te ontsnappen. Spanjaarden hebben een van de hoogste levensverwachting ter wereld. Volgens El País is dit resultaat direct te linken aan de relaxe levensstijl. Factoren die bijdragen aan de hogere levensverwachting zijn “el paseo” of de wandeling, het mediterrane dieet, siësta’s en een langere werkdag opgedeeld door meerdere pauzes. We hebben verschillende appartementen beschikbaar met uitzicht op zee of dicht bij het strand in Barcelona.

 

 

Een goed bereikbare stad

 

Hoewel reizen iets was dat velen vanzelfsprekend vonden voor 2020, is het zeker dat velen van ons het meeste willen halen uit het reizen in de toekomst. Barcelona is dan een van de beste steden om je uitvalsbasis van te maken.
Door de unieke en optimale locatie van de Catalaanse hoofdstad, zijn de mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding en reizen eindeloos. In de koudere maanden kun je ski locaties zoals La Molina, La Masella en Port del Comte vinden bereiken in twee uur met de auto. Tijdens de warmere maanden ben je verwend met 5 km aan stranden binnen handbereik. Als je er voor kiest om te reizen buiten Spanje is El Prat airport ongeveer 20 minuten vanaf het stads centrum te vinden. Het vliegveld biedt een enorm aantal vluchten naar binnen en buiten Europa. Geografisch gezien ligt Barcelona relatief dicht bij de Franse grens. Ook de Spaanse hoofdstad Madrid is bereikbaar in drie uur met de hoge snelheidstrein vanaf Sants station.

 

 

Belastingvoordelen voor zzp’ers

 

Andorra ligt op iets meer dan 2 uur rijden met de auto. Met veel recreatiemogelijkheden in de bergen is Barcelona perfect gelegen om optimaal te profiteren.

Hoewel de economische situatie in Spanje als geheel beter zou kunnen, biedt Spanje voor zelfstandigen en freelancers enkele incentives – freelancers in Spanje zijn vrijgesteld van het betalen van vennootschapsbelasting. De wet van ‘Dringende Hervorming van Freelance Werk’, die in 2018 van kracht werd, heeft het voor freelancers gemakkelijker gemaakt om verschillende kosten in verband met het werken als zelfstandige terug te vorderen, zoals autokosten en gas- en elektriciteitsrekeningen. Freelancers hoeven ook slechts €50 volksverzekering te betalen voor hun eerste jaar in het bedrijfsleven.

 

People Are Also Reading

Onlangs werd Tine Mathiassen, oprichter en directeur van Casamona Real Estate, geïnterviewd door de New York Times om te pratenBack