Waar je heen moet gaan om je meubilair in Barcelona te upgraden

8788

Waar je heen moet gaan om je meubilair in Barcelona te upgraden

Nu het einde van de beperkingen in zicht is, is dit het perfecte moment om uw quarantaineruimte de opfrisbeurt te geven die het nodig heeft.

De afgelopen 12 maanden hebben we allemaal meer tijd dan ons lief is doorgebracht binnen de vier muren van onze huizen en appartementen, en hebben we onze appartementen zien veranderen in sportscholen, restaurants, scholen en kantoren; velen van ons zijn ziek geworden van de plek die we thuis noemen.
Hoewel we hier bij Casamona International natuurlijk altijd de aankoop of huur van een nieuwe woning zouden willen aanmoedigen voor de ultieme lente-opfrissing, (zie onze opties voor huurwoningen hier, en voor verkoopwoningen hier) is dit niet altijd een haalbare optie.
Casamona kan ook advies en consultatie geven over renovatiebedrijven met wie wij samenwerken.
Maar soms, om het gevoel te krijgen dat u zich in een nieuwe ruimte bevindt, is een upgrade van de inrichting en het meubilair alles wat u nodig heeft. In Barcelona hebben we het geluk dat we verwend zijn met een ruime keuze aan meubelboetieks, zodat u niet door de duizenden pagina’s van een bepaalde Zweedse meubelwebsite hoeft te surfen die niet bij naam genoemd zal worden.
Wij hebben een lijst samengesteld van meubelzaken die aan elke smaak tegemoet komen:

 

 

 

Ikiru: Als u door de opsluiting zin krijgt om uw woonruimte “Marie Kondo” te maken, geeft Ikiru u de complete make-over in Japanse stijl waarnaar u verlangt. Het oorspronkelijke concept kwam voort uit de traditionele Japanse futon, maar is de afgelopen 3 decennia uitgebreid met alle soorten meubilair, van scheidingswanden tot bedframes en opbergfaciliteiten. Ikiru rust uw huis uit om u de perfecte feng shui te bieden om uw leefruimte te optimaliseren.

Prijsniveau: €€

https://futonllit.com/ 

 

 

 

Domestico shop: Met hun flagship store in Diagonal biedt Domestico shop alles wat je nodig hebt om je huis volledig opnieuw in te richten, van meubels tot verlichting en tapijten, Domestico shop is echt de “one-stop-shop” voor de opknapbeurt van je huis na Covid. Domestico shop is leider in de online meubel- en interieurmarkt in Spanje en biedt 100% originele producten aan, een exclusiviteit die moeilijk elders te vinden is.

Prijsniveau: €€€

https://www.domesticoshop.com/

 

 

 

Banni: Als u zich een beetje laat meeslepen met de herinrichting van uw huis en besluit dat uw ruimte een complete opknapbeurt nodig heeft, kijk dan niet verder dan Banni. Banni heeft renovaties uitgevoerd op meerdere commerciële locaties en kan u de luxe hotelervaring bieden die velen van ons de afgelopen 12 maanden hebben gemist – maar dit keer in het comfort van uw eigen huis.

Prijsniveau: POA

https://www.banni.es/

 

 

 

Kave Home: De missie van het bedrijf is om designproducten van hoge kwaliteit te leveren met een onberispelijke service, en Kave stelt niet teleur. Kave biedt in meer dan 80 landen woonproducten van topkwaliteit voor een middenklasse prijsklasse. Met haar lente/zomer 21 editie brengt Kave de essentie van het Middellandse Zeegebied door uw voordeur.

Prijsniveau: €€

https://kavehome.com/en/en/

 

 

 

Jaime Beriestain studio: De showroom van Jaime Beriestain ligt op een steenworp afstand van Gaudi’s La Pedrera-gebouw en toont een selectie gerestaureerde meubels, boeken en andere decoratievoorwerpen uit het midden van de vorige eeuw. Jaime’s ontwerpen omvatten een grote verscheidenheid aan inrichtingsvoorwerpen, waaronder lampen, stoelen en tapijten. Beriestain’s visie is ongeëvenaard en brengt interieurs die voorheen alleen te zien waren op de pagina’s van Architectural Digest en Vogue in privé-woningen.

Prijsniveau: prijs op aanvraag

https://beriestain.com/

People Are Also Reading

De stad heeft zo veel te bieden voor de LGBTQ+ gemeenschap!   Barcelona is ongetwijfeld een van de favoriete bestemmingen in EuropaBack