De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

7205
De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 1 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

Med årets første hedebølge, der ramte Barcelona sidste weekend, er der ikke noget bedre tidspunkt at begynde at planlægge, hvor man kan nyde Barcelonas utrolige vejr og enestående madscene i foråret.

Her hos Casamona International, har vi samlet en liste over steder, hvor du kan nyde naturen og Cataloniens unikke madscene.

 

La Caseta – Mirador del Migdia €

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 2 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

Denne afslappede og klassiske restaurant er kendt som en af Barcelonas bedst bevarede hemmeligheder, og giver et uovertruffent overblik over Barcelonas unikke geografi. Restauranten tilbyder en lækker menu bestående af grillet kylling, salat, majs og crepes La Caseta, hvilket giver en uformel og afslappet madoplevelse.

https://www.lacaseta.org/es/contactes/

 

Santa Clara Restaurant – Pedralbes €€€

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 3 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.Restauranten Santa Clara beskriver sig selv med servering af ærlige og klassike retter, inspireret af gastronomien i Baskerlandet. Med indretningen bestilt af den Barcelona-baseret designer Jamie Beriestain, tilbyder restauranten både en overdækket veranda og en stor have til udendørs spisning. Servering af et bredt udvalg af mad, med alt lige fra fersk kød og fisk tilberedt over grillen, til pasta- og risretter gør restauranten Santa Clara til det perfekte sted at møde en gruppe venner eller holde en familiefrokost.

https://www.santaclararestaurante.com/en/book-now

 

 

Roig Robí – Gracia €€€

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 4 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

I næsten 4 årtier, har Roig Robí tilbudt traditionelt catalansk mad i hjertet af Barcelona. Den familiedrevne restaurant, er drevet af moderen, Mercé og sønnen Joan Navarro. Familien leverer den bedste service til deres kunder med friskstegte fisk og skaldyr, der leveres to gange dagligt, og hvor alle kødprodukter kommer fra catalonien. Den indendørs haveterasse fungerer som en oase i centrum af Barcelona.

http://www.roigrobi.com/reservations/?lang=en

 

Mil Hojas – Gracia €€

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 5 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.Servering af sunde og nærende måltider med mulighed for vegatarisk og gluten fri retter, fungerer haven som sjælen i Mil Hojas, med inspirerende retter og leverer sæsprodukter. Enhver besøgende hos Mil Hojas, kan forvente en ægte sensorisk oplevelse – med effekten af belysningen både om dagen og om aftenen, hvilket giver restauranten den perfekte astmosfære til en let frokost eller en intim middag, hvor menuen komplimenterer begge scenarier perfekt.

https://www.milhojasbcn.com/en/ 

 

 

El Principal – Eixample €€€

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 6 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

Roligheden på tereassen ved El Principal, sidestiller perfekt forretningen i den omkringliggende by og giver den perfekte  ramme om en afslappet frokost eller aftenmåltid i den friske luft. Terassen ved El Principal, er indbegrebet af Eixample-arkitekturen, så på trods af det fredsfyldte og idylliske miljø på terassen, fungere den catalnske stil som en påmindelse om den førsteklasses beliggenhed.

https://elprincipaleixample.com/reserva-online/

 

Massia Can Ametller – Sant Cugat €

De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona. 7 De bedste udendørs restauranter at nyde dette forår i Barcelona.

Massia Can Ametller, giver det perfekte miljø til at nyde middelhavsretter med særlig vægt på catalansk mad. En bred vifte af grillet fisk og kød tilbydes til en lav pris og et uforligneligt miljø, gør denne restaurant til det perfekte sted, for en uformel familiefrokost eller en støre begivenhed.

https://canametller.com/en/contact/

 

 

 

Lucy Saunders

People Are Also ReadingBack