De dyreste nabolag i Barcelona

5579
De dyreste nabolag i Barcelona 1 De dyreste nabolag i Barcelona

De dyreste nabolag i Barcelona

Flytter du til Barcelona, og vil du gerne vide mere om de dyreste boligområder i Barcelona?

 

Dyreste boligområder i Barcelona

Barcelona er kendt som et kosmopolitisk, men dyrt sted, et turistcenter og huset til en af verdens bedste fodboldklubber. Historie, kunst, modernitet og en forskelligartet gastronomi samler sig sammen for at tilbyde en unik multikulturel by. Denne kulturelle mangfoldighed kommer af de mange udlændinge, der ankommer til Costa Brava. Ikke kun som turister, men også som studerende eller fagfolk fra hele verdenen, der ønsker at forbedre deres livskvalitet.

De lokale har investeret i luksus ejendomme, hvilket også har øget byens status. Takket være dette er Barcelona nu anerkendt for at have de mest luksuriøse zoner landsdækkende. Derfor er det vigtigt, at du som vores kunde, har en ide om de bedste områder i Barcelona.

Så lad os tage et kig på de dyreste boligområder i Barcelona for at hjælpe dig med at finde dit perfekte hjem.

 

Pedralbes – Et nationalt smykke

Dette nabolag er landskendt for sine luksus attributter. Placering i Les Corts og grundlagt af dronning, Elisenda de Moncada i 1936. Dette område af Barcelona huser adskillige konsulater fra forskellige lande. Ved siden af hjemmene til berømte mennesker og internationale berømtheder såsom Lionel Messi, Joan Manuel Serra, Shakira og Piqué.

Udover de luksuriøse ejendomme er området også velhavende kulturelt. På et besøg til Pedralbes kan det maleriske Pedralbes kloster og den berømte Gaudi-stol nydes.

 

Sarria-Sant Gervasi – Eksklusivitet og komfort

Sarria blev indarbejdet i byen i 1921 og er kendt for at have en af de højeste levestandarder. I nærheden finder du grønne områder og eksklusive beboelsesbygninger. Dette distrikt i det nordvestlige område af Barcelona tilbyder privilegerede plads for dem, der ønsker at bo i et velhavende nabolag. Derudover er der mange fremtrædende skoler og fremragende medicinske centre, der gør området til et perfekt sted for familier.

L’Eixample – Luksus og kunst i hvert skridt

Chanel, Jimmy Choo and Prada er blot nogle af de mange luksusmærker, der findes i dette område af byen, specifikt på Passeig de Gracia. Denne berømte vej huser designerbutikker, 5-stjernet hoteller og nogle af de bedste restauranter i Barcelona. Dog er den gode nyhed, at Eixample ikke kun er for dem, der elsker mode.

Antoni Gaudi arkitektoniske og historiske skatte som Casa Milà og Casa Battlló er også her. Nogle andre modernister som Lluis Domenech I Montaner og Josep Puig I Cadafalch har også bygninger i dette nabolag. Disse kulturelle fordele samt områdets centrale placering bidrager til nabolagets fremtrædende position, som et meget ønskeligt sted. Derfor er priserne steget de seneste år, hvilket gør Eixample til et af de dyreste områder i det centrale Barcelona.

 

Les Corts – Det finansielle hjerte af Barcelona

Sidst men ikke mindst i denne tur rundt i de dyreste nabolager i Barcelona besøger vi Les Corts. Det mindste distrikt i byen, men et af de mest efterspurgte. Det er et af de økonomiske områder, hvor mange af de multinationale virksomheder er placeret. Dette har betydet, at berømte og højt akkrediterede hoteller er dukket op i Les Corts. Denne dyre kundekreds har efterfølgende bragt gode restauranter og mange shopping områder, og dermed er Les Corts blevet det perfekte område for de velhavende forretningsfolk i Barcelona.

 

Du kan finde mere information om hvert nabolag i Barcelona på vores hjemmeside.

People Are Also ReadingBack