Casamona International Real Estate

Paquets d'Assessoria

Per a clients que volen comprar un apartament a Barcelona

A Casamona International us oferim un servei nou i popular d'assessoria. 

A Espanya, el procés de compra o inversió en immobles pot ser força complicat. Així doncs, a Casamona hem decidit oferir un nou servei anomenat Servei d'Assessoria al Comprador. Hem desenvolupat aquest servei per tal de satisfer la creixent demanda d'inversors internacionals i altres persones interessades a invertir en el creixent mercat immobiliari espanyol.

Si busqueu un immoble molt en concret o especial que no tenim disponible a la nostra pàgina web (per exemple, un apartament fora de Barcelona o una bona oportunitat per €100,000 o menys) el nostre servei podria ser just el que necessiteu.

Molts dels nostres clients han estat satisfets amb aquest servei únic perquè sovint, a Espanya, és difícil localitzar, negociar i fer tot el procés de compra d'un immoble sense l'ajut d'un agent professional.

Primer Pas: Comissions Inicials i de l'Intermediari (“Starter and Finder's Fee”)

A més dels nombrosos apartaments que anunciem, podem enviar-vos correus electrònics amb enllaços a apartaments de gran valor per sota de €200,000 que no fem públics enlloc. També tenim accés a bases de dades locals amb més de 5,000 immobles a Barcelona i àrees circumdants. 

Organitzarem les visites per vosaltres (si heu signat un cotracte de comprador i les propietats són dins de Barcelona). El servei està inclòs en el preu. 

Si els immobles es troben fora de Barcelona, cobrarem una petita quota per dia (a pagar en efectiu a l'agent assistent).

Us podem ajudar tant a aconseguir el NIE com a obrir un compte bancari espanyol.

Si voleu que Casamona negociï el preu, cobrarem un 10% de l'import en què l'hem reduït. 

Aquest primer pas comença tan bon punt heu sigant el contracte comprador-agent.

Segon Pas: El Contracte d'Arres (requereix una quota addicional per a Casamona)

Ara que heu trobat el vostre immoble, comprovarem per vosaltres tots els documents legals i ens assegurarem que tot està fet segons la llei, a més de clarificar qualsevol dubte que pugueu tenir. 

Crearem el primer contracte, o comprovarem si l'agència oportuna el crea.

Anirem a l'arres amb vosaltres, o si no hi podeu assistir, hi anirem per vosaltres. 

Tercer Pas: Anar a l'Escriptura (requereix una quota addicional per a Casamona)

  • Us ajudarem a trobar un notari que parli la vostra llengua, sigui l'anglès o qualsevol altra.
  • Organitzarem la cita i us acompanyarà un representant de Casamona.
  • Farem un seguiment i garantirem que tots els impostos es paguen a temps. 
  • Us podem ajudar a instal·lar tot el que sigui necessari per tal que tots els serveis de telèfon, electricitat, gas i aigua funcionin correctament, i a canviar el nom a les factures.
  • Rebràs també les claus de la teva nova casa. 

A part de tot això, rebreu mig any GRATUÏT de Contracte de Gestió (Management Contract) que inclou:

  • Altres serveis, com guardar una còpia de les vostres claus a l'oficina de Casamona.
  • Tenim també una llista d'empreses i treballadors fiables i recomanables, si mai necessiteu fer feines de renovació o manteniment general al vostre immoble.
  • Us podem llogar l'apartament per vosaltres, lliure de qualsevol comissió. 

Guanys Patrimonials

Els guanys patrimonials són un ingrés imposable sobre la venda d'un immoble, els quals han de declarar tant els residents com els no residents. Aquest és un impost a càrrec del venedor, a incluir en la declaració de l'IRPF, calculat sobre el benefici obtingut per la diferència entre els preus d'adquisició (compra) i transmissió (venda) de la propietat.

És important notar que, en aquest cas, el cost final de la compra és el preu escripturat MÉS qualsevol despesa i impost que hi pugui haver, mentre que el guany de la venda és el preu escripturat MENYS qualsevol despesa i impost acumulats. El guany patrimonial a pagar és del 21%.

Top